El 2017 Epic Tales Media adquireix la web d'informació sobre els videojocs, sèries de televisió i altres continguts d'entreteniment Monsterjuegos.net. Una pàgina web en la qual es continua treballant per convertir-lo en un punt de referència en el sector.

Monsterjuegos és un lloc web dirigit al públic de parla espanyola. Difereix d'altres llocs web similars, ja que atribueix especial importància als continguts produïts per la comunitat d'aficionats a aquest sector.

Treballem per a què monsterjuegos sigui un lloc on els amants dels videojocs, sèries de televisió, còmics, cinema de terror i música hard rock ... puguin trobar tot tipus d'informació útil per les seves aficions d'una manera diferent a l'habitual.

logo-monsterjuegos-newsletter
token con fondo

Per a monsterjuegos.net hem creat una comunitat i una criptomoneda pròpia. Els usuaris del web es poden beneficiar de visitar el la pàgina web a diari i aconseguir punts. Aquests punts es poden canviar mitjançant pel Token MONSTER i, al seu torn, es poden utilitzar de diverses maneres.

 

  • El Token es pot bescanviar per USDN o EURN, a més de Bitcoin, Ethereum... i les demés criptomonedes habituals.
  • El Token permet comprar serveis de publicitat en monsterjuegos.net amb interessants descomptes.
  • A més, monsterjuegos.net obrirà nous mercats. Buscarà i crearà acords amb altres empreses del sector de l'entreteniment per donar un ús més ampli de la seva criptomoneda.
  • Amb el token es pot comprar amb Bitcoin, litecoin, Dash i qualsevol altra moneda digital d'ús habitual a wavesplatform.com.
Client

Monsterjuegos

Data inici

Feb 2017

Treball

Develop