analisis marqueting digital

Per què el màrqueting digital és important per a la meva empresa?

Si ets propietari d’un negoci o empresa, i as arribat fins aquest article, segurament et deus continuar preguntant si necessites o per què hauries de tenir una estratègia de Màrqueting Digital. Bé, dons avui miraré de resoldre’t els teus dubtes i explicar-te per què és tan important per a la teva empresa u organització.

Durant els últims anys, els mitjans digitals han passat a formar part de la vida diària dels consumidors. Els usuaris no només utilitzen internet per treballar o entretenir-se, sinó que l’utilitzen per resoldre qualsevol mena de dubte relacionat amb els negocis. Tota la informació que hi ha al voltant d’una marca, farà que l’usuari estigui més o menys disposat a convertir-se en client final, de manera que avui dia, disposar d’una estratègia de màrqueting digital serà indispensable per millorar la imatge de la marca o negoci i augmentar la seva visibilitat. No cal donar-hi més voltes, és així.

El consumidor d’avui dia, ara que ja som enfilats de ple en el s.XXI, ha deixat de ser un usuari passiu. Ens referim com a passiu a aquell que rebia la informació de les marques sense “dir ni piu”.

Actualment s’informa i compara abans de prendre qualsevol decisió de compra. Perquè et facis una idea més visual de tot això que estic explicant, imagina que internet és com un gran centre comercial, i que cada un dels llocs web o plataformes socials d’internet són els aparadors d’aquest centre. Fins aquí tot bé?

Si ets el director general o el propietari del teu negoci, voldràs que els teus aparadors siguin visibles, i per anar bé el més visible de tots, oi? Dons per aconseguir que estiguin a la vista dels usuaris, has de millorar la teva visibilitat mitjançant les tàctiques i estratègies pertinents que ens aporta el Màrqueting Digital.

Tenir una bona presència on-line, desenvolupar una estratègia coherent, gestionar correctament les teves Xarxes Socials i ser participatiu amb la teva comunitat, pot facilitar l’augment de conversió de clients potencials. Perquè ho vegis una mica més clar, et deixem unes xifres molt significatives:

  • El 52% de les empreses aconsegueixen nous clients a través de Xarxes Socials.
  • Més del 40% de les marques reben sol·licituds d’amistat per LinkedIn.
  • Més del 50% de les marques ha augmentat el pressupost que tenien destinat a Màrqueting On-line.

Aquest article continua a Linkedin, el nostre CEO té la costum de publicar allà. En una xarxa social empresarial que et permet arribar a milions d’usuaris arreu del món. Pots llegir l’article complert sobre l’importancia del màrqueting digital per la teva empresa aquí

Comments are closed.